Водещата криптоборса в света Binance и нейният токен BNB заемат челни

...
Водещата криптоборса в света Binance и нейният токен BNB заемат челни
Коментари Харесай

Новата AI платформа, която набра $9,6 милиона в крипто само за три месеца

Водещата криптоборса в света Binance и нейният токен BNB заемат челни позиции в областта на цифровите валути. Въпреки това скорошните конфликти с регулации и неустойчивост на пазара провокираха любознанието на някои вложители да потърсят други пътища. На този фон Algotech (ALGT) - AI платформа за търговия, бързо притегли вниманието, като реализира незабравим триумф и то единствено в границите на три месеца, съобщава CryptoDnes.

Според някои специалисти, Algotech (ALGT) се обрисува като едно от положителните места за вложение през 2024 година, защото нейната обществена предпродажба продължава да притегля вниманието на вложителите. С непрекъснатия напредък в бранша на DeFi, Algotech (ALGT) сътвори децентрализирана платформа за алгоритмична крипто търговия, с цел да предефинира промишлеността с концепцията да даде опция на търговците да усилят оптимално своите облаги.
 Binance напусна Канада, само че това не избави криптоборса №1 от многомилионна санкция
Binance напусна Канада, само че това не избави криптоборса №1 от многомилионна санкция

Платформата беше глобена поради нарушавания на законодателството против прането на пари

AI платформата набра $9,6 милиона 

Припомняме, че неотдавна Binance бе подложена на засилен надзор от страна на регулаторните органи по света. Последната спънка се случи, когато федерален арбитър в Съединени американски щати утвърди по-голямата част от желае на Комисията по скъпи бумаги и тържища (SEC) против платформата. Това правосъдно решение провокира опасения за ориста на Binance и нейния токен BNB.
 Снимка 595222
Източник:

Обвиненията, които могат да се придвижат напред, обгръщат нарушавания, свързани с първичното предложение на монети, настоящите продажби на BNB, трезора на BNB и услугите за стейкинг в Binance. Важно е да се означи обаче, че някои от обвиняванията, като да вземем за пример тези, свързани с препродажбата на BNB и програмата Simple Earn, към този момент са оттеглени.

Този юридически спор е част от по-широк модел на засилени регулаторни дейности против известни крипто субекти. Съпоставими обвинявания бяха повдигнати против водещи имена в промишлеността като Coinbase и Kraken, което акцентира възходящия напън върху тържищата за цифрови активи да се придържат към стандартните финансови насоки.

Въпреки че е изправена пред провокации от страна на регулациите, BNB сподели резистентност през последните дни на търговия. Токенът означи растеж от към 1.5% за интервал от една седмица, откакто отскочи от забележителна трендлиния на поддръжка. 
 Binance: Криптопазарът скочи с 40% през февруари
Binance: Криптопазарът скочи с 40% през февруари

Милиарди се вливат в Биткойн ETF-ите
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР